Zašto ECLISSE?

Često se dešava da veličina prostorije limitira postavku sobnih vrata, odnosno da raspored nameštaja u prostoriji morate da prilagođavate mogućnostima otvaranja vrata. Više ne! Predstavljamo Vam fantastičan proizvod renomirane italijanske kompanije ECLISSE- sistem kliznih vrata, koji će potpuno promeniti Vaše viđenje sobnih vrata. Ovaj sistem omogućava da vrata klize u untrašnjost zida, štedeći Vam prostor a pritom doprinoseći estetskom aspektu enterijera.

ZAŠTO BISTE VARIJANTE RASPOREDA NAMEŠTAJA SVODILI NA MINIMUM?

ECLISSE sistem kliznih vrata Vam omogućava da slobodno koristite kompletan prostor u Vašem domu.

ZAŠTO BISTE GUBILI VAŽAN PROSTOR U VAŠEM DOMU?

ECLISSE sistem kliznih vrata oslobađa vise od 8% prostora koji je do tada bio neupotrebljiv. U stanu od 100m2, to je vise od 8 kvadrata!

ZAŠTO PRAVITI KOMPROMIS IZMEĐU ESTETIKE I KVALITETA?

ECLISSE sistem kliznih vrata je kompletno napravljen od čelika, zbog jačine i dugotrajnosti. A da bi vrata bila pravi detalj u Vašem prostoru, u ponudi je širok asortiman drvenih vrata, kombinacije drveta i stakla, kao i kompletno staklenih vrata.

Imamo rešenje za svaku Vašu ideju. Širok asortiman proizvoda, veliki izbor standardnih ugradnih mera, kao i mogućnost pravljenja po meri, uklopiće sisteme kliznih vrata u svaku prostoriju.